Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης σας καλεί σε συνάντηση-συζήτηση με θέμα: «Ανάγκη ίδρυσης 2ου Δημοτικού σχολείου στη Νέα Πεντέλη» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας τη Δευτέρα 28 Μαΐου στις 19:15.

Αφενός το γεγονός ότι το υπάρχον κτίριο –κτισμένο τη δεκαετία του ’60- στο οποίο στεγάζεται το Δημοτικό Σχολείο έχει εξαντλήσει όλες τις κτιριακές δυνατότητες και αφετέρου η αντικειμενική διαπίστωση ότι η επιστροφή των μαθητών στα δημόσια σχολεία αυξάνεται ραγδαία, επιβάλλουν την ανάληψη πρωτοβουλιών και άμεσων δράσεων για τη λειτουργία νέου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έχει ήδη έρθει σε επαφή με τη Δημοτική Αρχή, η οποία και έχει εκφράσει τη βούλησή της για ίδρυση 2ου Δημοτικού Σχολείου. Στη συνάντηση αυτή έχουν προσκληθεί να μας ενημερώσουν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ.Π.Μούστρης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Νέας Πεντέλης κ.Θ. Αποστολόπουλος, ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας κ.Ι.Ξανθάκος,ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Ηλίας Τσουχνικάς και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Ν.Πεντέλης κ.Χρ.Γκολετσόπουλος. Επίσης, έχουν λάβει γνώση για να παρευρεθούν όλοι οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, καθώς είναι μια υπόθεση που μας αφορά ό λ ο υ ς.

Με το βλέμμα στο μέλλον και την ενεργητική συμμετοχή σας, θα παλέψουμε να κάνουμε το νέο σχολείο πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: