Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ !!! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

  Με πολλά παιχνίδια, χορό και κέφι γιορτάστηκε φέτος η Αποκριά στο σχολείο μας. Σύμμαχός μας ο καιρός, που επέτρεψε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να κατακλύσουμε τον προαύλιο χώρο του σχολείου, για ν΄ απολαύσουμε τραγούδια της Αποκριάς που επιμελήθηκε επαγγελματίας dj.
   Κάποιοι μαθητές φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές τους, ενώ κάποιοι άλλοι εμπιστεύτηκαν τα χέρια των εθελοντριών μαμάδων για να κάνουν face painting, βάφοντας τα μουτράκια τους ή τα χεράκια τους με λουλούδια, πριγκηπικές κορώνες, πειρατικά μάτια, μουστάκια και άλλα.
   Τα παιδιά είχαν την επιλογή να συμμετάσχουν σε ομαδικά παιχνίδια όπως λίμπο και βρες την ουρά του γαϊδάρου ή να διαγωνιστούν στην κατασκευή χαρταετού, απ΄όπου οι τρεις καλύτεροι εξασφάλισαν τον χαρταετό που θα «πετάξουν» την Καθαρά Δευτέρα.
   Αμείωτο το κέφι των παιδιών, κράτησαν τα αυτοσχέδια παιχνίδια και ο διαγωνισμός χορού, υπό τις οδηγίες επαγγελματία ανιματέρ, ενώ ένας μαθητής και μία μαθήτρια απέσπασαν τον τίτλο του βασιλιά και της βασίλισσας του χορού. Όσα παιδιά ήθελαν να φωτογραφηθούν cow boy ή μπαλαρίνα, στάθηκαν πίσω από τις μεγάλες χάρτινες ζωγραφιές, εξασφαλίζοντας ένα ενθύμιο από την αποκριάτικη γιορτή της φετινής χρονιάς.
 Η γιορτή έληξε με πολλές καραμέλες και σοκολάτες kinder που «έκρυβαν» οι πινιάτες, που  κατασκευάσαμε εθελοντές γονείς με τα παιδιά μας, τις δύο προηγούμενες ημέρες. Τις πολύχρωμες πινιάτες κρεμάσαμε από τις μπασκέτες και τα δέντρα του σχολείου, δίνοντας την χαρά στους μικρούς μαθητές να τις σπάσουν μόνοι τους και στη συνέχεια να κυνηγήσουν τις «γλυκές εκπλήξεις».
   Καθ΄ όλη την διάρκεια της γιορτής μοιράζονταν σε όλους φρέσκα donuts σοκολάτας, κουλουράκια και χυμούς που δεν τελείωναν ποτέ!!!
   Για τη διοργάνωση της γιορτής, το δ.σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστεί όλους όσοι συνεισέφεραν με την προσωπική τους εργασία και όλους όσοι προσέφεραν χορηγίες, συμβάλλοντας ο καθένας με τον τρόπο του στην επιτυχία της γιορτής μας. Και του χρόνου!
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!
Οι χορηγοί μας: super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ & ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, καταστήματα ψιλικών Νέας Πεντέλης ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ και μία μαμά που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ!!!
























Δεν υπάρχουν σχόλια: