Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ! ! !



Ήρθαν στο σχολείο μας δύο διαδραστικοί προτζέκτορες EPSON EB-575wi (τελευταίας τεχνολογίας) και ένας mini-projector χορηγία από την MLS που αγοράσαμε τους διαδραστικούς. Ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, ήδη τοποθετήθηκε ο ένας στο ΣΤ1 και τις επόμενες μέρες θα τοποθετηθεί και ο δεύτερος στο Δ3.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο της MLS, Κον Καματάκη Ιωάννη για την χορηγία και εν γένει την προσφορά που μας έκανε, την Κα Βούρτσα Μαριάννα, μητέρα 2 παιδιών του Δημοτικού μας, που μας έκανε χορηγία δύο laptop για την υποστήριξη των διαδραστικών και κυρίως την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας Κα Παπακωνσταντίνου Μαίρη που χάρη στις δικές της γνωριμίες και ενέργειες καταφέραμε όλα αυτά.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα εσάς τους γονείς, αλλά και τον καθένα από εσάς ξεχωριστά που στηρίξατε αυτή την προσπάθεια και μπορέσαμε να προχωρήσουμε αυτή την ιδέα. Mε την ετήσια συνδρομή σας των 10€ / οικογένεια, μπορούμε να κάνουμε πολλά. Αρκεί αυτό να γίνεται από όλους. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε ιδιαίτερα όσους δεν το έχετε κάνει ήδη, να το τακτοποιήσετε άμεσα.
Στόχος μας και επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μας καθετί που θα βελτιώσει τόσο την εκπαίδευσή τους όσο και την αυτοπεποίθηση τους ενισχύοντας τα προσωπικά τους χαρίσματα και τις δεξιότητές τους. Και για αυτό απαιτείται η συνεργασία και η συμμετοχή ό λ ω ν ! ! ! 
Πληροφορίες για προτζέκτορ




Βίντεο παρουσίασης....




Δεν υπάρχουν σχόλια: