Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΚΛΕΙΣΑΜΕ 1 ΜΗΝΑ!!!

Αγαπητοί γονείς,
κλείσαμε 1 μήνα από τις 9/10 που μας εκλέξατε και μέσα σε αυτό τον μήνα έχουμε κάνει 5 συνεδριάσεις και έχουμε πάρει απόφαση για 27 θέματα. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε:
1)     Αγορά κονκάρδων με το σήμα του σχολείου για όλα τα παιδιά που κάνουν παρέλαση
2)     Χορηγήσαμε το στεφάνι για την 28Η Οκτωβρίου στο σχολείο μας και επίσης την ίδια μέρα καταθέσαμε και εμείς στεφάνι στο Ηρώο της Πλατείας ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.
3)     Αίτηση προς τον Δήμο για κλάδεμα ξερών κλαδιών στην πίσω αυλή και τοποθέτηση κάδων σκουπιδιών και κάδων ανακύκλωσης στο σχολείο μας.
4)     Καλύτερη οργάνωση του σχολικού λεωφορείου κάνοντας νέα συνεργασία
5)     Η ετήσια οργάνωση δραστηριοτήτων (καλλιτεχνικό εργαστήρι, σκάκι, μπάσκετ, θέατρο, γυμναστική, ποδόσφαιρο, χορούς κλπ) με εξαίρετο επιστημονικό προσωπικό.
6)     Αναζήτηση χορηγίας για να βαφτούν τα κάγκελα και η μάνδρα, η οποία αυτές τις μέρες ευόδωσε και έτσι έχοντας την χορηγία αυτή θα προχωρήσουμε προς την υλοποίηση.
7)     Οργάνωση έκθεσης βιβλίου στο σχολείο μας.
8)     Λειτουργία δανειστικής βιβλιοθήκης σε συνεργασία με το σχολείο.
9)     Πολιτιστική βραδιά 1 φορά το μήνα με διαφορετική δράση κάθε φορά.
10) Η φωτογράφηση των παιδιών πριν τα Χριστούγεννα με οργανωμένο τρόπο, προκειμένου να έχουν ένα αναμνηστικό της τάξης τους. Θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση.
11) Στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου και την ίδια μέρα οργάνωση σχετικών εκδηλώσεων.
12) Οργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα στις 23/12.
13) Εξασφαλίσαμε μεγάλη χορηγία για την ανακατασκευή της ΑΠΧ προκειμένου να γίνουν   βελτιώσεις. Είναι ένα δύσκολο θέμα και εργαζόμαστε μεθοδικά ώστε να τα καταφέρουμε.
14)Στείλαμε αίτηση προς το ΕΜΠ για εγκατάσταση στο σχολείο μας σταθμού μέτρησης της ακτινοβολίας από το εργαστήριο κινητών ραδιοεπικοινωνιών, πρόγραμμα pedion24, προκειμένου να έχουμε συνεχή ροή μετρήσεων για την κεραία της cosmote που τοποθετήθηκε 55 μέτρα απέναντι από το σχολείο.
Στους επόμενους στόχους μας είναι η επίσκεψη συγγραφέων στο σχολείο, η επίσκεψη ομιλητών για θέματα που αφορούν τους γονείς, η αγορά 2 απλών projector και η βοήθεια σε καθετί που χρειάζεται το σχολείο μας.

Και εδώ χρεαζόμαστε την βοήθειά σας και την συμπαράστασή σας! Προκειμένου λοιπόν να συνεχίσουμε να παράγουμε αξία με κάθε τρόπο, θα θέλαμε, όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη, να τακτοποιήσετε άμεσα την ετήσια συνδρομή σας που είναι 10 € / οικογένεια αλλά και κάθε άλλο ποσό πάνω απ΄ αυτό θα βοηθήσει σημαντικά. Την συνδρομή σας ή την χορηγία σας μπορείτε να την δίνετε το μεσημέρι στην Ειδική Ταμία, Κα Μαριαννα Βούρτσα ή σε κάθε άλλο μέλος του Συλλόγου ή να την στέλνετε με το παιδί σας στο σχολείο σε κλειστό φάκελο γράφοντας ονοματεπώνυμο, τμήμα, e-mail και τηλέφωνο και με τον ίδιο τρόπο θα σας δίδετε η σχετική απόδειξη.                                                                                             
   ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: