Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΨΑΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ !!!


Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκαν χθές το πρωί, μαθητές και δάσκαλοι τις βασιλόπιτες στα τμήματα τους, που με τόσο μεράκι είχαν περιποιηθεί οι εθελόντριες μαμάδες. Κατά τις 8 το πρωί, έφθασαν οι πρώτες και μέχρι το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού όλες οι βασιλόπιτες ήταν στις τάξεις τους!!!  Μπαίνοντας τα παιδιά, κάθισαν στα θρανία τους και με τα γεμάτα αγωνία μάτια τους « έτρωγαν » την βασιλόπιτα για να εντοπίσουν το φλουρί. Και δεν άργησε η ώρα που η βασιλόπιτα κόπηκε και σιγά-σιγά άρχισαν να εμφανίζονται και οι τυχεροί της χρονιάς από κάθε τάξη. Όμως δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις αφού σε κάποια τμήματα το φλουρί έπεσε στην μέση με αποτέλεσμα να δοθούν 2 δώρα. Ο σύλλογος μας είχε φροντίσει ώστε όλοι όσοι τύχουν το φλουρί να πάρουν ως δώρο μια 2πλή πρόσκληση για παιδικό θέατρο. Αλλά και στους δασκάλους είχαμε φροντίσει αντίστοιχα για μια 2πλή πρόσκληση για σινεμά. Η δασκάλα που βρήκε το φλουρί είναι η Κα Τζιωρτζιώτη Χρύσα απ΄ το Α3. Ενώ στα παιδιά το φλουρί το έτυχαν οι εξής:

Α1      Κουρή Ελευθερία
Α2      Μπαδήμα Νικολέττα
Α3      Κουστένη Κωνσταντίνα
Β1      Κόντου Ιωάννα
Β2      Κουρή Ελένη
Γ1      Καλλιανιώτη Δωροθέα & Βερυκόκου Άννα
Γ2      Κουβερτάρης Έκτορας
Γ3      Χατζηιωάννου Μαριάτζελα
Δ1      Μάτζε Άννα & Λεβαντίνου Ειρήνη
Δ2      Τσαντουλή Μαρία
Ε1      θα κόψει την Δευτέρα 23/1
Ε2      Μουστή Λίνα
Ε3      Ροβιθάκη Αναστασία
ΣΤ1    Δασκαλοθανάση Αλεξάνδρα
ΣΤ2    Μπλόμσι Έρσα
ΣΤ3    Μουστής Χρήστος

Ευχόμαστε σε όλους, παιδιά και δασκάλους να έχουν μια δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και πρόοδο και να γεμίσουν την ψυχή τους με κάθε καλοσύνη που θα την σκορπούν και στους γύρω τους.
Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς που όχι μόνο προσφέρθηκαν και έφτιαξαν τις βασιλόπιτες, αλλά τις επιμελήθηκαν και καλύτερα και απ΄ τους φούρνους!!!
Τέλος να ευχαριστήσουμε το σινεμά ΑΙΓΛΗ, το ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ, το ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, το ΝΕΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ, το ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΙΚΗ, το ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, το ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ, το ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΑΔΗΜΟΣ, το ΘΕΑΤΡΟ OLVIO, το ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛ, το ΘΕΑΤΡΟ ΚΝΩΣΣΟΣ, το ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ και το ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΤΑ για τις αξιόλογες παραστάσεις που μας χορήγησαν.                                               
                                                      Καλή και ευλογημένη χρονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: