Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα κολύμβησης των μαθητών της Γ΄τάξης θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 24/4/2017 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή, 9/6/2017. Το κάθε μάθημα θα διαρκεί ένα διδακτικό δίωρο εντός του σχολικού ωραρίου και θα πραγματοποιείται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο των Μελισσίων. Η μεταφορά των μαθητών εκεί θα γίνεται δωρεάν με λεωφορείο που έχει μισθώσει η Περιφέρεια Αττικής. Οι γυμνάστριες του σχολείου θα συνοδεύουν τους μαθητές στο  κολυμβητήριο.
Πρόγραμμα μαθημάτων
Γ1: κάθε Δευτέρα, 8:15 - 9:45
Γ2: κάθε Παρασκευή, 8:15 - 9:45
Γ3: κάθε Τρίτη, 11:30 - 13:15 
Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους την τσάντα/ το σακίδιο της κολύμβησης που θα περιέχει: μαγιό, γιαλάκια, πετσέτα ή μπουρνούζι, σκουφάκι και σαγιονάρες. Απαγορεύεται να έχουν καταναλώσει φαγητό για τρεις (3) ώρες πριν από τη κολύμβηση, πράγμα που σημαίνει ότι οι μαθητές των Γ1 και Γ2 θα πάρουν το πρωινό τους στο σχολείο μετά από το μάθημα της κολύμβησης. Παρακαλούμε τους γονείς των Γ1 και Γ2 να φροντίσουν σχετικά. Οι μαθητές του Γ3 θα έχουν πάρει καλό πρωινό στο σπίτι τους αλλά δεν θα φάνε δεκατιανό στο σχολείο. Παρακαλούμε και πάλι τους γονείς του Γ3 να μην δώσουν χρήματα για το κυλικείο ή άλλο φαγητό στα παιδιά τους την Τρίτη.
Η εμπειρία από άλλα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα έδειξε ότι τα παιδιά μένουν κατενθουσιαμένα και ότι τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας, οπότε καλούμε τους γονείς που δεν έχουν υπογράψει θετική δήλωση συμμετοχής να το ξανασκεφτούν. Ωστόσο για τους μαθητές που δεν θα συμμετέχουν, προβλέπεται ή να παρακολουθούν το μάθημα της κολύμβησης από την εξέδρα ή να μένουν στο σχολείο και να ακολουθούν το πρόγραμμα των όμορων τμημάτων (τη σχετική απόφαση θα πάρει ο Σύλλογος Διδασκόντων).
Καθότι το πρόγραμμα γίνεται για πρώτη φορά φέτος, ανυπομονούμε και εμείς να το δούμε και είμαστε αισιόδοξοι για την ομαλή έκβαση και την επιτυχία του.
 Καλή αρχή λοιπόν τη Δευτέρα, 24/4/2017 με το Γ1!

Δεν υπάρχουν σχόλια: