Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ SANTA CLAUS KINGDOM ΣΤΟ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε για την προσφορά που μας έγινε, για επίσκεψη στo Χριστουγεννιάτικο χωριό, SANTA CLAUS KINGDOM, το μεγαλύτερο indoor – Χριστουγεννιάτικο πάρκο παιχνιδιών σε κλιματιζόμενο χώρο στην Ελλάδα.  (13.000 τμ).  Το Santa Claus Kingdom  λειτουργεί 6η συνεχή χρονιά και θα λειτουργεί έως και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας.
Περισσότερες πληροφορίες για το πάρκο και την λειτουργία του μπορείτε να βρείτε στο:  www.santaclauskingdom.gr
Η προσφορά για τον σύλλογο μας στην τιμή των 7 Ευρώ για τα παιδιά και 7 Ευρώ για τους γονείς. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα παιχνίδια του πάρκου και το παγοδρόμιο, πλην των κερματοφόρων και των παιχνιδιών που κερδίζεις δώρο.
Ενημερωτικά αναφέρεται οτι η τιμή πόρτας για την επίσκεψη στα Χριστουγεννιάτικα χωριά ανέρχεται στην τιμή των 14 ευρώ για τα παιδιά και 8 Ευρώ για τους γονείς.
Στo Χριστουγεννιάτικo χωριό, SANTA CLAUS KINGDOM μπορείτε να πάτε με την οικογένειά σας και τους φίλους σας όποτε εσείς θέλετε. Επίσης μπορείτε να πάρετε όσες προσκλήσεις θέλετε τόσο για εσάς όσο και για τους φίλους σας. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των προσκλήσεων. Παρακαλούμε ενημερώστε μας μέχρι το Σάββατο 16/12 στις 12.00 για τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμείτε (πόσες ενηλίκων και πόσες παιδιών, γιατί είναι διαφορετικό το κουπόνι).
Όποιος θέλει προσκλήσεις (και για όσες θέλει) θα κάνει κράτηση με sms στο 6942057925 ή στο e-mail dialecti@yahoo.com και θα τις προπληρώσει σύμφωνα με το απαντητικό μήνυμα. Τις προσκλήσεις θα τις λάβετε την Τρίτη 19/12 και ώρα 18.30 -20.00  στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Πεντέλης.


ΥΓ. Αν υπάρξει ενδιαφέρον για περεταίρω προσκλήσεις, μετά τις 16/12 και συγκεντρωθεί ικανός αριθμός ατόμων για να έχουμε την ίδια τιμή (>50 άτομα) θα υπάρξει και νέα ανακοίνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: