Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Τελευταία ημέρα στο σχολείο μας!!!



Με παιχνίδι, γυμναστική και μουσική έληξε φέτος η σχολική χρονιά, από ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, ενώ τη γιορτή τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος της πόλης μας Δημήτρης Στεργίου Καψάλης.  Από την πλευρά του, ο Σύλλογος, πιστός στη δέσμευσή του απέναντι στους μαθητές, συνέβαλε στη διοργάνωση της γιορτής, αναλαμβάνοντας τα ηχητικά και τα κεράσματα για τους παρευρισκόμενους, ενώ το ρόλο του εκφωνητή ανέλαβε ο ταμίας του Συλλόγου Δαμιανός Παλιάκης. 

Εκτός από τους καθιερωμένους χυμούς, τα αναψυκτικά, τα μπισκότα, τα πατατάκια και τα ποπ κορν, φέτος το προαύλιο μας ομόρφυνε και με το καροτσάκι παγωτού Mr &Mrs Cream, που σέρβιρε φρεσκοψημένες βάφλες και πλούσιες γεύσεις παγωτού.    
Όπως γλυκά έκλεισε η βραδιά, έτσι γλυκά, ευχόμαστε να «κυλήσει» για όλους το καλοκαιράκι, μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.
Ο Σύλλογος σας εύχεται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!


Εκ μέρους του Συλλόγου, η πρόεδρος Μαίρη Παπακωνσταντίνου απηύθυνε χαιρετισμό σε μαθητές, δασκάλους και γονείς, παίρνοντας την αφορμή για να εκφράσει επίσης ευχαριστίες στους φετινούς χορηγούς.

“Aγαπητά παιδιά, αξιότιμοι δάσκαλοι, δασκάλες και διευθύντρια, αγαπητοί και σεβαστοί γονείς
Και φέτος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, προσπάθησε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών σας. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς υλοποιήσαμε μία σειρά από δράσεις με  μοναδικό σκοπό, τα χαμόγελα των παιδιών μας.
Λειτουργήσαμε απογευματινά τμήματα με διάφορες δραστηριότητες όπως Σκάκι, Ρομποτική, Ρυθμική Γυμναστική, Θεατρική Ομάδα και Κιθάρα κι ευχαριστούμε πολύ τους δασκάλους τους, που αγκάλιασαν και στήριξαν με επιτυχία την πρωτοβουλία μας.

Διοργανώσαμε διάφορες δράσεις όπως: Θεατρική παράσταση στο σχολείο μας, μονοήμερη εκδρομή στη Πεντέλη, συμμετοχή στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου μας, αλλά και χριστουγεννιάτικο και πασχαλινό μπαζάρ στο σχολείο, καθώς και αποκριάτικο χορό.
Ενώ με τη συνεργασία της διευθύντριας και των δασκάλων κάναμε καλλιτεχνικό «γκράφιτι» στον προαύλιο χώρο και φωτογράφιση των παιδιών μας κι επιπλέον δημιουργήσαμε αναμνηστικά ενθύμια για τα παιδιά της έκτης.

Αυτό όμως που μας έκανε να νοιώσουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι, ήταν το γεγονός, ότι φέτος ολοκληρώσαμε ένα στόχο που – εμείς του Συλλόγου, είχαμε βάλει τα προηγούμενα χρόνια, όταν ακόμη τα παιδιά μας ήταν στις μικρές τάξεις του σχολείου.

Ξεκινώντας με την αγορά και τοποθέτηση βιντεοπροβολέων στις τάξεις τις οποίες καλύψαμε επιτυχώς, ο στόχος μας στη συνέχεια ήταν να ανακατασκευάσουμε την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που καθημερινά χρησιμοποιούν τα παιδιά μας. Βάλαμε στόχο να την εκσυγχρονίσουμε, να την αναμορφώσουμε αισθητικά, και να την κάνουμε περισσότερο λειτουργική, εγκαθιστώντας μεταξύ άλλων μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για τον ήχο και το φωτισμό.  Ο στόχος ήταν μεγάλος, όμως η επιμονή μας ακόμα μεγαλύτερη. 

Κι έτσι παρόλο που το κόστος για όλα αυτά ήταν κάποιες χιλιάδες ευρώ – αρκετά μεγάλα τα νούμερα! - όμως βρέθηκαν κι άλλοι γονείς που πίστεψαν στο στόχο και στήριξαν την ιδέα ηθικά και οικονομικά.  Με τη συμβολή τους βρέθηκαν χορηγοί, χάρη στους οποίους καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ένα έργο πνοής.

Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μέγα χορηγό του σχολείου μας, που ανέλαβε τα έξοδα και μας βοήθησε να υλοποιήσουμε το στόχο μας, καθώς και την ΑΕ Πεντέλης που διοργάνωσε έναν καταπληκτικό αγώνα μπάσκετ  - παλαίμαχων και διάσημων – προσφέροντας τα έσοδα στο Σύλλογο, με τα οποία καταφέραμε να φτιάξουμε το καινούργιο μας πάτωμα.

Ένα ευχαριστώ αξίζει επίσης και στους χορηγούς της σημερινής γιορτής, τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και Μy Market.

Όλα τα μέλη του Συλλόγου ευχαριστούμε επίσης, τη διευθύντρια και τους δασκάλους, στους οποίους εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας και να υπενθυμίσουμε ότι κάπου εδώ ολοκληρώνεται και η θητεία αυτού του δ.σ , οπότε με την έναρξη του νέου σχολικού έτους θα διεξαχθούν εκλογές. Κι εδώ να σας τονίσω ότι όσο περισσότεροι πλαισιώνουμε τις δραστηριότητες του συλλόγου κάθε χρόνο, τόσο καλύτερα μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των παιδιών μας και του σχολείου μας. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Όλοι εμείς του Συλλόγου ευχόμαστε:  
Καλό καλοκαίρι σε όλους, καλή συνέχεια στα εκτάκια μας και καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο.” 











Δεν υπάρχουν σχόλια: