Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ


Έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι από το νέο έτος θα ξεκινήσει στο σχολείο μας δραστηριότητα κουκλοθέατρου, που απευθύνεται σε παιδιά νηπιαγωγείου, πρώτης και δευτέρας δημοτικού.  Ενώ τα παιδιά παρακολουθούν κουκλοθέατρο, ακούνε μουσική, ζωγραφίζουν, διασκεδάζουν κάνοντας παντομίμα κατασκευάζουν κούκλες ή μέρος του σκηνικού και, τέλος, παίζουν τα ίδια κουκλοθέατρο με τις κούκλες που κατασκεύασαν.
Κάθε παράσταση ολοκληρώνεται σε πρόγραμμα περίπου ενός μήνα. Στην πρώτη συνάντηση παρουσιάζεται μία παράσταση και, στη συνέχεια, τα παιδιά ζωγραφίζουν κάτι σχετικό. Στις επόμενες συναντήσεις τα παιδιά κατασκευάζουν τους ήρωες της παράστασης και πολλές άλλες κατασκευές ενώ, στην τελευταία συνάντηση κάθε μήνα, επιλέγουν ρόλους και κούκλες και παίζουν τα ίδια.


Η δραστηριότητα πραγματοποιείται από το αξιόλογο δίδυμο της Αγγελικής Τουτούζη και της Μαρίας Παπαχρυσάνθου («ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ»),  το οποίο θα παρουσιάσει στο σχολείο μας και την παράσταση «ΒΡΟΧΟΥΛΗΣ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΥΛΗΣ», την ερχόμενη Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου.


Όσοι από εσάς θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή στην ενδιαφέρουσα δραστηριότητα, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο μέλος του Δ.Σ. Μελίνα Μουζουράκη, τηλ. 6977 023234.

Δεν υπάρχουν σχόλια: