Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει 2 προσπάθειες ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ σε ταράτσα κτιρίων στην Πλατεία Νέας Πεντέλης, πλησίον του Δημοτικού Σχολείου.Οι προσπάθειες απέτυχαν χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των κατοίκων της περιοχής. Και πάλι σήμερα έγινε 3η προσπάθεια για τοποθέτηση. Και ενδεχομένως μέσα στο ΣαββατοΚύριακο θα προσπαθήσουν πάλι αφού μέχρι τώρα δεν τα κατάφεραν.
Για όσους δεν γνωρίζουν, είχε τοποθετηθεί και παλαιότερα κεραία στην Πλατεία Νέας Πεντέλης και συγκεκριμένα επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 21. Τότε μετά από ενεργοποίηση των κατοίκων της περιοχής μας, των Συλλόγων Γονέων και μετά από πολυετή δικαστικό αγώνα τελικά εκδόθηκε η υπ΄ αριθμ 957/2013 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που όριζε την κατεδάφιση της.  Στην συνέχεια η κεραία κατεδαφίστηκε σε εκτέλεση της απόφασης.
Στην παρούσα φάση ο Δήμος αντέδρασε με το 6300/3-4-2015 έγγραφο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης το οποίο απέστειλε στην Αποκεντρωμένη Διοικήση Αττικής και κοινοποίησε προς το Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης και στην ουσία ζητάει να δοθεί η σχετική άδεια στα συνεργεία του Δήμου για την άμεση κατεδάφιση κάθε κεραίας που θα τοποθετηθεί  εφαρμόζοντας και πάλι την  υπ΄ αριθμ 957/2013 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ  ΜΑΣ ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια: