Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ !!!



Αγαπητοί γονείς,

με πολύ κόπο και αγώνα, καταφέραμε να προβούμε στην αγορά δύο διαδραστικών! Το ευχάριστο είναι ότι χάρη στις πολύ καλές σχέσεις που έχουμε αναπτύξει με την MLS και στις ενέργειες της Αντιπροέδρου μας κ. Παπακωνσταντίνου, θα μας κάνουν δώρο άλλο ένα διαδραστικό πίνακα!!! Τα νέα αυτά συστήματα θα τοποθετηθούν μόλις βρούμε και τους Η/Υ που απαιτούνται για την υποστήριξή τους. Έτσι, το σχολείο μας θα διαθέτει πλέον στο σύνολο  5 διαδραστικά συστήματα!!!
Προκειμένου λοιπόν οι διαδραστικοί που έρχονται να τοποθετηθούν άμεσα και να μην μείνουν στα κουτιά τους, κάνουμε έκκληση και σας παρακαλούμε πολύ, όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα, να τακτοποιήσετε το συντομότερο δυνατόν την ετήσια συνδρομή σας των 10Є.
Πέραν τούτου κάθε άλλο ποσό με το οποίο μπορείτε να συμβάλετε σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια που κάνουμε θα προσφέρει κάτι πολύ σημαντικό στα παιδιά μας. Εάν ΟΛΟΙ κατανοήσουμε το όφελος που θα έχουν τα παιδιά μας από αυτό, θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και έτσι οι διαδραστικοί που θα έρθουν, δεν θα μείνουν για πολύ καιρό στα κουτιά τους!

Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: