Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ! ! !

           
Γονείς και παιδιά βρεθήκαμε την περασμένη Κυριακή στο «Στέκι του Ανδρέα» για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου μας και φάγαμε όλοι μαζί τα εδέσματα που με πολύ μεράκι μας είχε ετοιμάσει ο κ.Ανδρέας και η παρέα του. Ξεχωριστό menu για τα παιδιά που περιελάμβανε σουβλακι χοιρινό, σουβλάκι κοτόπουλο, μπιφτέκι, πατάτες και αναψυκτικό. Για εμάς τους γονείς τα πλούσια ορεκτικά μας άνοιξαν για τα καλά την όρεξη ώστε να καταφέρουμε να αδειάσουμε και τις άφθονες πιατέλες των κρατικών που κατέφθαναν στα τραπέζια μας η μια μετά την άλλη. Το τσίπουρο και το κρασί έρρεε άφθονο και τα ποτήρια δεν προλάβαιναν να αδειάσουν!
          Στη συνέχεια κόψαμε την βασιλόπιτα και τα παιδιά μας είπαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς. Το φλουρί στα παιδιά το βρήκε ο Κωστόπουλος Στάθης (Ε1) και πήρε ως δώρο μια 2πλή πρόσκληση για την θεατρική παράσταση «Οι τρείς σωματοφύλακες»!!! Στους μεγάλους το φλουρί βρήκε η Κα Χριστίνα Βουρλιωτάκη και κέρδισε ένα τραπέζι για 4 άτομα αξίας 80 ευρώ στον ίδιο χώρο.                
Η ζωντανή μουσική που όλη αυτή την ώρα μας κράταγε παρέα, άρχισε να μας προσκαλεί στην πίστα. Και οι πρώτοι χορευτές δεν άργησαν να φανούν. Και τι δεν χορέψαμε! Συρτά, καλαματιανά, ικαριώτικο κ.α. ενώ την παράσταση έκλεψε η ζεμπεκιά του Δημήτρη που έκανε τον Πρόεδρο μας να ρίξει στην πίστα όλα τα λεφτά που είχε πάνω του !!!
Το γλέντι συνέχιζε με αμείωτο κέφι και τα παιδιά ήταν κατενθουσιασμένα. Η ώρα περνούσε ευχάριστα και τότε ο κ.Ανδρέας μας κέρασε όλους, μικρούς και μεγάλους μια εξαιρετική σπιτική πορτοκαλόπιτα! Έτσι όλοι έφυγαν με μια γλυκιά ανάμνηση.
Να ευχαριστήσουμε το Στέκι του Ανδρέα και το θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ για τα δώρα που μας χορήγησαν.
Επίσης να ευχαριστήσουμε πολύ το ταξιδιωτικό γραφείο THEOTOKIS TRAVEL στην Πλατεία Χαλανδρίου που είναι δίπλα μας σε κάθε κράτηση και για κάθε προορισμό (www.theotokistravel.gr2106852892) και τον φούρνο του Κουστένη Διαμαντή στην Νέα Πεντέλη (2155352373) που μας χορήγησαν τις βασιλόπιτες.

Τέλος να ευχηθούμε σε όλους και ιδιαίτερα σε όσους βρήκαν το φλουρί, το 2017 να είναι μια χρονιά δημιουργική γεμάτη υγεία, πρόοδο και κάθε προκοπή!!!














Δεν υπάρχουν σχόλια: