Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Ευχές για τα εκτάκια μας!!!


Το παρόν στη γιορτή αποφοίτησης της Έκτης τάξης που αποχαιρετά το Δημοτικό Σχολείο έδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων την τελευταία ημέρα του σχολείου.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τους αποφοίτους του σχολείου μας απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου Μαίρη Παπακωνσταντίνου.

"Αγαπητά παιδιά,  πρώην εκτάκια!

Σήμερα, κλείνει ένας πολύ σημαντικός κύκλος για σας, καθώς τελειώνετε το Δημοτικό, το Σχολείο που σας υποδέχθηκε από το νήπιο, αποκαλώντας σας "πρωτάκια", και σας παραδίδει έφηβους στο Γυμνάσιο.

Ίσως αυτή τη στιγμή να μην είσαστε σε θέση να το καταλάβετε,  όμως σε λίγα χρόνια, είμαι σίγουρη, ότι θα θυμάστε με νοσταλγία την ανέμελη παιδική, σχολική σας ζωή και το μαγικό ταξίδι που κάνατε, επί έξι χρόνια στο Δημοτικό:  Το σχολείο που βάλατε τα θεμέλια στις γνώσεις κι εδώ που κάνατε τους πρώτους αληθινούς φίλους.

Κι αν κάποια από σας τα παιδιά, έχετε συγκινηθεί, λόγω της τόσο σημαντικής ημέρας, του αποχωρισμού, οι γονείς σας είμαι σίγουρη ότι έχουν συγκινηθεί όλοι!
Γιατί η ημέρα της αποφοίτησης είναι μία μέρα, σταθμός, που μας προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα:  Περηφάνια, Χαρά και Συγκίνηση που μεγαλώνετε, αλλά και Αγωνία για την επόμενη μέρα.

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, σας χαιρετούμε με ένα μεγάλο χαμόγελο και σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία στο επόμενο μεγάλο βήμα της ζωής σας, το Γυμνάσιο!

Στο τέλος της γιορτής τα μέλη του Συλλόγου παρέδωσαν σε κάθε ένα παιδί από μία αναμνηστική τσάντα, που περιείχε λευκώματα, τα οποία έγραψαν τα ίδια παιδιά, καθώς και μία μπλούζα με τα ονόματα των συμμαθητών τους.  
Ένα ενθύμιο που, με αγάπη, έφτιαξε ο Σύλλογος!












Δεν υπάρχουν σχόλια: