Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Νέας Πεντέλης σε συνεργασία με τη διεύθυνση του σχολείου, σας καλεί στο στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 17.30.

Σας περιμένουμε να στολίσουμε το δέντρο μας, να τραγουδήσουμε και να παίξουμε!
Οι μικροί μας φίλοι στις 18.30 θα συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι μυστηρίου 80 λεπτών με θέμα «Η αρπαγή της βασιλόπιτας» από την ομάδα CSI Kids (csikids.gr). Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε επιβεβαιώστε μας τη συμμετοχή σας (και αριθμό παιδιών) μέσω email, στο goneisneaspentelis@gmail.com

Την ίδια ώρα οι γονείς θα διασκεδάσουμε – όπως παλιά – παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια, γύρω από το στολισμένο δέντρο, σε μία εορταστική ατμόσφαιρα!

Ζητούμε από όλα τα παιδιά να φέρουν ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι, για το δέντρο μας και ένα ή περισσότερα παιχνίδια ή βιβλία σε καλή κατάσταση σε συσκευασία δώρου, ώστε κάθε παιδί φεύγοντας να πάρει μαζί του ένα «καινούριο» παιχνίδι/βιβλίο. Τα παιχνίδια και τα βιβλία, που θα περισσέψουν θα δοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Παρακαλείστε οι γονείς να συνοδεύετε τα παιδιά σας!

Σας περιμένουμε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: