Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Αθλητικές Δραστηριότητες & Εργαστήρι Παιδικού Θεάτρου στο Δημοτικό Σχολείο Ν.Πεντέλης



Αγαπητοί γονείς,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι φέτος –στα πλαίσια των εξωσχολικών δραστηριοτήτων που οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα λειτουργήσουν τα παρακάτω στο Δημοτικό Σχολείο Ν.Πεντέλης :

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - Τμήματα Ποδοσφαίρου, Τένις και Ταεκβοντό

Ημέρες & Ώρες : Τρίτη & Πέμπτη 17:30 – 19:30
Έναρξη μαθημάτων : Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
Ο Σύλλογος Γονέων κ Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης σε συνεργασία με την ηθοποιό Σοφία Γ. Ιωαννίδη ξεκινά ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ για παιδιά 6-12 ετών.
Σκοπός του εργαστηρίου είναι,
 μέσω του θεατρικού παιχνιδιού , της μουσικής , των εικαστικών τεχνών, της ποίησης και της λογοτεχνίας , τα παιδιά να γνωρίσουν όλα τα υλικά με τα οποία φτιάχνεται ο μαγικός κόσμος του θεάτρου. Να μάθουν τους κανόνες και τα στάδια της θεατρικής πράξης . Να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους , τον κόσμο γύρω τους και τη θέση τους μέσα σ αυτόν.  Να επικοινωνήσουν και να ψυχαγωγηθούν ουσιαστικά και δημιουργικά. Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί την άνοιξη με το ανέβασμα μιας παράστασης.
Η πρώτη συνάντηση θα είναι συνάντηση γνωριμίας , ανοιχτή σε παιδιά και γονείς και θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 11 πμ. Παρακαλούμε φορέστε άνετα ρούχα και παπούτσια. 
Ημέρες & Ώρες : Κυριακή 11:00-13:30


Για πληροφορίες ρωτήστε τα μέλη του Συλλόγου μας ή στείλτε μας e-mail στο blog ή στη σελίδα μας στο FB

Δεν υπάρχουν σχόλια: