Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Δραστηριότητες Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ

  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης σε συνεργασία με την ηθοποιό Σοφία Γ. Ιωαννίδη ξεκινά ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ για παιδιά 6-12 ετών.
Η πρώτη συνάντηση θα είναι συνάντηση γνωριμίας , ανοιχτή σε παιδιά και γονείς και θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 11 πμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου. Παρακαλούμε φορέστε άνετα ρούχα και παπούτσια.
 

  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - Τμήματα Ποδοσφαίρου, Τένις και Ταεκβοντό
Ημέρες & Ώρες : Τρίτη & Πέμπτη 17:30 – 19:30
Έναρξη μαθημάτων : Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

·        Δωρεάν προπόνηση μπάσκετ με τον ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου
Η δωρεάν προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28/9/2013 και ώρα 16:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Πεντέλης. Είναι δωρεάν για τους μαθητές του Σχολείου μας (Α’-Β’-Γ’-Δ’ και Ε΄ τάξης) και αποτελεί μια προσφορά της ομάδας του ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ προκειμένου τα παιδιά του σχολείου μας να έρθουν σε επαφή με το άθλημα του μπάσκετ. Μετά τη λήξη της προπόνησης μπορείτε να παρακολουθήσετε αγώνα του παιδικού τμήματος του ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.

·       ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10:30 π.μ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας  η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Θα γίνει Απολογισμός Πεπραγμένων, Οικονομικός Απολογισμός, Προγραμματισμός για τη νέα σχολική χρονιά 2013-2014. Τα προβλήματα είναι πολλά, η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη.


Για πληροφορίες ρωτήστε τα μέλη του Συλλόγου μας ή στείλτε μας e-mail στο blog ή στη σελίδα μας στο FB

Δεν υπάρχουν σχόλια: