Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ομάδα Συμβουλευτικής Γονέων


Αγαπητοί γονείς,
Ο ρόλος του γονέα είναι ένας από τους πιο δύσκολους ρόλους της ζωής μας. Είναι ένας ρόλος σύνθετος, προκλητικός και πιεστικός. Το να είσαι καλός γονέας δεν είναι κάτι που απλά τυχαίνει, είναι κάτι που θέλει καλές δεξιότητες αντιμετώπισης προβλημάτων, υπομονή και… εκπαίδευση!
Έννοιες όπως η αγάπη, το ενδιαφέρον, η τρυφερότητα κυριαρχούν στο μυαλό μας όταν μιλάμε για τη σχέση γονέα και παιδιού. Έννοιες σχεδόν ταυτόσημες στη σκέψη μας με το ρόλο μας ως μαμά ή μπαμπάς. Είναι όμως αρκετές για την διαπαιδαγώγηση του παιδιού μας;
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας καλεί στη πρώτη συνάντηση της Ομάδας Συμβουλευτικής Γονέων που θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 30.11.2011 και ώρα 19.00 στο σχολείο μας.
Στις συναντήσεις αυτές θα μπορέσουμε με τη βοήθεια των διευκολυντών της ομάδας να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας, να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας αλλά και μέσα από την αλληλεπίδραση να εξελίξουμε τις επικοινωνιακές δεξιότητες που χρειάζονται για να κατανοήσουμε και να βελτιώσουμε τη σχέση μας με τα παιδιά μας.
Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι οι συναντήσεις της Ομάδας Γονέων θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, τη μέρα και ώρα που θα οριστεί από τους συμμετέχοντες.  Η Ομάδα θα παραμείνει ανοικτή σε νέες συμμετοχές ως και την τελευταία εβδομάδα πριν τις γιορτές.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Αλεξάνδρα Φιλιππίδου στο τηλ. 697.63.93.652.

Δεν υπάρχουν σχόλια: