Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ν. Πεντέλης


Αθήνα 27.11.2011
                                                                    Προς
                                                                    Δήμο Πεντέλης
                                                                    Νομικό πρόσωπο Α/θμιας Εκπαίδευσης                               
                                                                                 



ΨΗΦΙΣΜΑ


Η Γενική συνέλευση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ν. Πεντέλης, που συνήλθε σήμερα, 27/11/2011, αποφασίζει τα εξής:

-          Ζητάμε να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για την ίδρυση και δημιουργία 2ου Δημοτικού Σχολείου στην Ν. Πεντέλη.
-          Ζητάμε την πρόσληψη προσωπικού για την φύλαξη του σχολείου κατά την ώρα λειτουργίας του, όπως και τραπεζοκόμου για την σίτιση των παιδιών του ολοημέρου, θέσεις που είχαμε , πριν τον Καλλικρατικό Δήμο.
-          Ζητάμε την άμεση αντιμετώπιση της υγρασίας στη βορεινή πλευρά, την αντικατάσταση του δαπέδου, στις δύο τάξεις και την αντικατάσταση των κιγκλιδωμάτων  όπως κατ’ επανάληψη σάς έχουμε αναφέρει.
-          Ζητάμε την ολοκλήρωση των εργασιών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, την επισκευή των προβολέων και την αντικατάσταση της μπασκέτας.
-          Ζητάμε την σύνδεσή μας με το φυσικό αέριο και μικρές παρεμβάσεις στον προαύλιο χώρο, που επίσης έχουμε επισημάνει.


Επισημαίνουμε ότι όλο το προηγούμενο ημερολογιακό έτος στο σχολείο μας, πλην των αναλώσιμων, δεν διατέθηκε ούτε ένα ευρώ για οποιαδήποτε παρέμβαση.




Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: