Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!!!



Αγαπητοί γονείς,
                           θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όπως αποφασίστηκε στην Γενική Συνέλευση του Ιανουαρίου, είμαστε στην τελική ευθεία για την αγορά διαδραστικού πίνακα.
          Ο διαδραστικός πίνακας είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τον δάσκαλο και αλλάζει σημαντικά τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας αφού η μάθηση γίνεται με αποτελεσματικότερο τρόπο. Ο δάσκαλος έχει στην διάθεσή του μια πληθώρα δεδομένων για την παρουσίαση του μαθήματος το οποίο αφομοιώνεται καλύτερα απ΄ τους μαθητές λόγω του ότι κυρίως γίνεται με οπτικά μέσα διδασκαλίας. Περισσότερα για την λειτουργία και την χρησιμότητα των διαδραστικών, μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο.
          Σκοπός μας είναι να προβούμε στην αγορά δύο τέτοιων συστημάτων ώστε να τοποθετηθούν άμεσα σε δύο τάξεις. Σαν σύλλογος έχουμε εξασφαλίσει τα χρήματα για τον πρώτο, ενώ αν αγοράσουμε και τους δύο μαζί, θα έχουμε έκπτωση 30% και για τους δύο.
          Θα θέλαμε λοιπόν να ενισχύσετε το ταμείο του Συλλόγου τακτοποιώντας την ετήσια συνδρομή των 10€, αλλά και κάθε άλλη χρηματική προσφορά πέρα απ΄ την συνδρομή, θα βοηθήσει την επίτευξη αυτού του σκοπού. Τα χρήματα μπορείτε να τα δίνετε απευθείας στον ταμία, που είναι ο κύριος Παλιάκης Δαμιανός καθώς επίσης και σε κάθε άλλο μέλος του Δ.Σ. και θα σας δίνεται η σχετική απόδειξη. Πέρα απ΄ αυτό όμως η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου με την εισφορά όλων των μελών, είναι απαραίτητη αφού απ΄ το ταμείο του Συλλόγου εκταμιεύονται χρήματα για να γίνουν δράσεις και εκδηλώσεις που όμως συμμετέχουν όλα τα παιδιά.
          Το όφελος για το σχολείο είναι μεγάλο και όταν θα τοποθετηθούν οι διαδραστικοί πίνακες, όλα τα τμήματα θα περάσουν απ΄ αυτές τις τάξεις ώστε όλοι να έρθουν σε επαφή και γνωριμία με τον νέο αυτό τρόπο διδασκαλίας.
       
Σας ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια: