Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό




Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε για την προσφορά που μας έγινε, για την ομαδική συμμετοχή του σχολείου μας στo Χριστουγεννιάτικο χωριό, SANTA CLAUS KINGDOM, το μεγαλύτερο indoor – Χριστουγεννιάτικο πάρκο παιχνιδιών σε κλιματιζόμενο χώρο στην Ελλάδα.  (13.000 τμ).  Το Santa Claus Kingdom  λειτουργεί  για τέταρτη συνεχή χρονιά και θα ανοίξει τις πύλες του από το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας.
Περισσότερες πληροφορίες για το πάρκο και την λειτουργία του μπορείτε να βρείτε στο:  www.santaclauskingdom.gr
Η προσφορά για τις ομαδικές κρατήσεις σχολείων στην τιμή των 6,5  Ευρώ για τα παιδιά και 5,5 Ευρώ για τους γονείς, με συμμετοχή σε όλα τα  εργαστήρια, το παγοδρόμιο και τα παιχνίδια. (Εξαιρούνται τα παιχνίδια δεξιοτήτων που περιλαμβάνουν δώρο και τα τεχνικά παιχνίδια.) Ενημερωτικά αναφέρεται οτι η τιμή πόρτας για την επίσκεψη στα Χριστουγεννιάτικα χωριά ανέρχεται στην τιμή των 13 ευρώ για τα παιδιά και 8 Ευρώ για τους γονείς.
Στo Χριστουγεννιάτικo χωριό, SANTA CLAUS KINGDOM μπορείτε να πάτε με την οικογένειά σας και τους φίλους σας όποτε εσείς θέλετε. Επίσης μπορείτε να πάρετε όσες προσκλήσεις θέλετε τόσο για εσάς όσο και για τους φίλους σας. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των προσκλήσεων. Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία του μαθητή και  τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμείτε.

Ονοματεπώνυμο


Τάξη / Τμήμα


Αριθμός προσκλήσεων για παιδιά
6,5 Ευρώ

Αριθμός προσκλήσεων για γονείς
5,5 Ευρώ


Το παρόν έντυπο να μας το επιστρέψετε εώς την Παρασκευή 11/12/2015 είτε δίνοντας το σε κάποιο μέλος του Συλλόγου κατά την προσέλευση/αποχώρηση των μαθητών στο σχολείο ή κατά τις απογευματινές δραστηριότητες καταβάλλοντας το αντίτιμο των προσκλήσεων που επιθυμείτε.

Τις προσκλήσεις μπορείτε να τις προμηθευτείτε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων μέχρι τις 20/12/2015.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: