Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ !!!


Αγαπητοί γονείς,
                            κλείσαμε ένα χρόνο από τότε που μας επιλέξατε για να διαχειριζόμαστε αυτό το δύσκολο έργο. Όλο αυτό τον καιρό, προσπαθούμε να δίνουμε τελεσίδικη λύση στα προβλήματα που ανακύπτουν. Στον χρόνο που πέρασε έχουν γίνει αρκετά που έχουν δώσει χαρά στα παιδιά αλλά και θετική αξία τόσο στο σχολείο όσο και στην ζωή τους μέσα σε αυτό. Η τοποθέτηση 2 διαδραστικών, η προμήθεια 1 προτζέκτορα και τριών laptop που μας χορηγήθηκαν, η Ανθοκομική έκθεση, η έκδοση του cd για την σχολική βία, το καλλιτεχνικό εργαστήρι, η δημοσιογραφική ομάδα, η επίσκεψη συγγραφέων στο σχολείο μας, η επισκευή της αυλαίας της θεατρικής σκηνής, η επισκευή - πλύσιμο - κρέμασμα των κουρτινών όλων των τάξεων, η υποδοχή στα πρωτάκια μας και τελευταία η παρέμβασή μας στο έργο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ για επιπλέον και ασφαλή μέτρα προστασίας είναι μερικά δείγματα γραφής του έργου που επιτελείται.
            Η υποστήριξή σας, η συμπαράστασή σας και η βοήθειά σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Για να γίνει όμως αυτό, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να τακτοποιήσετε άμεσα την ετήσια συνδρομή σας των 10€/οικογένεια προς τον Σύλλογο μας. Με το ποσό αυτό και προαιρετικά κάθε άλλο επιπλέον ποσό που θα μας δώσετε, δημιουργούμε αξία και το επιστρέφουμε σε εσάς και τα παιδιά σας πολλαπλάσια.Κάθε φορά βάζουμε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη και δεν προχωράμε παρά μόνο όταν το πετύχουμε!
Ο νέος μας στόχος είναι να πάρουμε ακόμα 2 διαδραστικούς αλλά και να ενισχύσουμε το αθλητικό υλικό του σχολείου μας. Όσο πιο γρήγορα μαζέψουμε τα χρήματα, τόσο πιο πολύ χρόνο θα τα χαρούν τα παιδιά μας.   


Την συνδρομή σας αλλά και κάθε άλλο επιπλέον ποσό με οποίο θέλετε να ενισχύσετε το έργο του Συλλόγου μπορείτε να μας τα δώσετε με τους εξής τρόπους:

α) την Παρασκευή 18/12/2015 στους ελέγχους

β) κάθε Δευτέρα 18.00-20.00

β) με τα παιδιά σας το πρωί στο σχολείο στην Διευθύντρια
  δίνοντας τα, μέσα σε φάκελο γράφοντας ονοματεπώνυμο μαθητή,
   το τμήμα του και κινητό τηλέφωνο ώστε τις επόμενες
    μέρες να σας δώσουμε και  την απόδειξη

γ) στις απογευματινές δραστηριότητες

δ) καθημερινά στις 14.00 κατά την αποχώρηση των
     μαθητών στον ταμία του Συλλόγου η και σε κάποιο 
     μέλος (πλέον μας ξέρετε τους περισσοτέρους...)
     


ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ! ! !



                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: