Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ελάτε να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου μας


Αγαπητοί γονείς,

Σας προσκαλούμε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/12/2015 και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Πεντέλης όπου θα στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας στην είσοδο του σχολείου. To κάθε παιδί να φέρει το στολιδάκι του όπου θα το βάλει και στο δέντρο. Παράλληλα θα υπάρχει bazaar γλυκών τα οποία όσοι γονείς έχετε διάθεση και μεράκι να φτιάξετε και να μας τα προσφέρετε σε συσκευασία δώρου προς ενίσχυση του bazzar. Ta έσοδα θα διατεθούν για την αγορά διαδραστικών συστημάτων για το σχολείο μας που έχουν γίνει τόσο αγαπητοί απ΄ τα παιδιά.
Επιπλέον θα υπάρχει και bazaar  α ν τ α λ λ α γ ή ς  βιβλιών. Τι σημαίνει αυτό; Όλη την επόμενη εβδομάδα 07/12 εώς 11/12 και ώρα 17.00 – 19.00 όποιο παιδί θέλει θα φέρει στο σχολείο τα βιβλία που έχει στο σπίτι του σε καλή κατάσταση. Για όσα βιβλία φέρνει θα παίρνει αντίστοιχο αριθμό κουπονιών σφραγισμένα και αριθμημένα απ΄ το Σύλλογο. Στη συνέχεια θα έρθει στις 11/12 στο σχολείο και θα εξαργυρώσει τα κουπόνια του διαλέγοντας απ΄το bazaar βιβλίων όποιο βιβλίο επιθυμεί. Έτσι τα παιδιά χωρίς να πληρώσουν τίποτα θα αποκτήσουν νέα βιβλία στην βιβλιοθήκη τους και θα ξεφορτωθούν αυτά που τα έχουν ήδη διαβάσει.
Περιμένουμε την συμμετοχή σας και την στήριξή σας σε όλα τα παραπάνω καθώς πιστεύουμε ότι όλα αυτά θα δώσουν χαρά στα παιδιά μας και θα τα γεμίσουν στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες!
                                                                                                Σας ευχαριστούμε θερμά        



Δεν υπάρχουν σχόλια: